Klubb samling lørdag 13 august!

korsika.11 198
Det blir klubb samling for Rjukan Fjellsportgruppe lørdag 13 august i Tinn Austbygd. Vi møtes ved buldresteinen på Sandviken i Austbygda kl. 12.00, drar derfra samlet til Fleskeberget for å klatre på rutene der, klubben henger opp endel topptau til allmenn bruk. Feltet er et fint intro felt for nye uteklatrere, for barn samt at feltet har mix av boltede og naturlige linjer.Ca kl 16.00 samles vi på Sandviken igjen for medlemsmøte med litt informasjon samt sosialt. Her kan det buldres for de som vil. Klubben stiller med bål, engangsgriller og pølser med tilbehør, samt resten av isfestival ølen. Ellers tar man med seg annen drikke og grillmat om det er aktuelt.
 
Som alternativt opplegg dersom det regner eller er svært utrygt på lørdag morgen drar vi inn i Såheimshallen - oppmøte blir da utenfor inngangen til Såheimshallen kl. 12.00. Vi klatrer så lenge vi orker og reiser etterhvert til Rjukan Hytteby for litt mat og drikke. Fjellsportgruppen dekker pizza, drikke ordner man seg selv. Etter klatringen blir det medlemsmøte ned informasjon om hva som rører seg i klubben og hva som skal skje fremover - fint om så mange som mulig kan stille!
 
Som vanlig på uteklatring - bruk hjelm - har noen en hjelm til overs ta det med til utlån for dem som har glemt eller ikke har  :)
 
Vi håper på godt vær og uteklatring på Fleskeberget - mer info, ring gjerne Erik Mowinckel på mobil: 977 96 084 eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.